Lurv, tydligen helt omännskligt?

Hittade en jävla artikel på expressen. Som handlar om kändisarnas kroppstabbar!
Någon som har rakat sig slarvigt under armarna, inte rakar sig alls, någon som inte rakat sig där nere och en massa lurv som sticker upp ovanför byxkanten. SO WHAT liksom!! Dom är väl för faaan människor dom med. Vill dom inte ansa så är det inte medias jävla problem. Att ens en sån här onödig jävla grej ska ta upp plats i en tidning liksom?? Tycker att det bara är skönt att se att kändisar är männskliga.
Jag tycker dessutom att det ska vara rätt naturligt. Va fan liksom, man är ju född så? Inte för att jag har massa lurv under armen, men varför inte egentligen? Kanske borde satsa på det?

Ok, att man tycker att det är ofräsht med massa vax i öronen, men knappast något värt att ta upp i en tidning. Dena sjuka jävla värld, med alla dessa PERFEKTA människor! Kändisar får inte vara håriga, inte svettiga. Ja dom ska tydligen vara helt omänskliga?? LOGISKT?? NOT!! Ta en titt själva.

http://www.expressen.se/fredag/1.1521690



Åh lord så fruktansvärt!!!! Hur kan en kändis vara så där omännskligt lurvig? Hjälp det här är ju fan värre en artikeln om kvinnorna i afghanistan som enligt lag är tvugna att ligga med sina män var 4 dag vare sig som vill eller inte! Ja till och med värre en krig, svält och  misär!

Länk till artikeln om kvinnor som enligt lag tvingas till sex (för mig våldtäkt i det egna hemmet)
http://www.expressen.se/Nyheter/1.1534821/nya-lagen-ska-tvinga-kvinnorna-att-ha-sex


 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0