Ur tidingen SLITZ

Följande artiklar har en ung MR Jensen skrivit i tidningen Slitz. Verkar mest som att han lär ut hur man lurar kvinnor i säng och att det ÄNDA män vill är att ligga.
Jag vet att män vill mer än så!! Jag vet att det finns män som inte bara är vidriga svin som gör allt för att uttnyttja oss kvinnor till max. 

Så fixar du fem–i–tre–ragget!



Jensen lär dig allt han kan om den ädla konsten att ta sista chansen!

Du som föraktfullt brukar tänka på alla loser-kompisar som bor ihop med en och samma tjej och alltid måste gänga i samma hål. Du som hyllar friheten att träffa vem man vill… vem är losern nu?


Sängträna din tjej!



Jensenmetoden får henne att gå från hösäck till porrstjärna i fem enkla steg!

Få dåliga saker är så dåliga som dåligt sex. Dåligt vin? Inte i närheten.



Jensen om mensen!



Ett av manlighetens stora problem i fokus!

Den låga standardens ädla konst!




Sänk ribban och öka din liggfaktor!

 


 


Vinst varje gång!




Jensen maximerar dina chanser till sex på första dejten!

 


 

Det perfekta blåsjobbet!




Dressera din kvinna till en fellatiovirtuos

Ansökan om oralsex
Steg ett i jakten på den perfekta avsugningen är att kommunicera dess höga plats på den sexuella önskelistan. I optimalscenariet är detta helt överflödigt: Det finns mängder av tjejer som själva tänder på att servera oralsex och knappt ens frågar om lov innan det är för sent. Om just din partner inte tillhör denna förträffliga kategori kvinnor är detta dock något du måste ta tag i.

 


 

 

JENSENS FÖRTRYCKER BÅDE MÄN OCH KVINNOR!!

Personen som har skrivit dessa tips till killar heter STEFAN JENSEN och jobbar som skribent på slitz. Han tycker att killars mål i livet är att få ligga och att tjejen ska foga sig och dresseras efter hur killen vill ha det. Får man inte ligga då ska man lura sig till det med massa galna trix. Och är man en riktig karl ja då ligger man helst med så många nya tjejer som möjligt, man tar "ingen skit" från frugan. Är otrogen och gör det med "bravur".

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0